İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Azem Yükseloğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından düzenlenen "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi kapsamında okulumuzda tanıtım ve aylık bağışların teslimi gerçekleştirildi.Okul Müdürümüz Mehmet Halil ERTEKİN "Öğrencilerimizin harçlıklarını yetim kardeşleriyle paylaşmaları çok güzel ve anlamlı" şeklinde konuştu.

Ara

Okulumuzda Ortaokul (5. Sınıf) ve Lise düzeyinde  veli toplantıları gerçekleştirildi. Toplantılarda branş öğretmenleri ve öğrenci velileri bir araya geldiler. Öğretmenler, velilerle bire bir görüşerek derslerin işlenişi, öğrenci davranışları, veli-öğrenci ilişkisi konularında geniş değerlendirmelerde bulundular.

Toplantının sonunda genel bir değerlendirme yapan Okul Müdürümüz M. Halil ERTEKİN, toplantıya yoğun bir veli katılımının olduğunu belirterek öğretmen-veli buluşmalarını okul olarak çok önemsediklerini dile getirdi.

Ara

Sosyal ve Sportif faaliyetler çerçevesinde gerçekleştirilen "MASA TENİSİ TURNUVASI" okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Taner NİŞANCI'nın öncülüğünde devam ediyor. Lise ve Ortaokul olmak üzere iki kategoride devam eden müsabakalarda hem Lise hem de Ortaokul kategorisinde maçlar bu hafta sonlandırılacaktır. Öğretmen ve öğrencilerimizin büyük ilgi gösterdiği müsabakalarda oyuncular ve seyirciler heyecanlı dakikalar yaşıyor.

Ara

OKULUMUZ 5. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK BAŞLATILAN "SİNEMA GÜNLERİ ETKİNLİĞİ" NDE ÖĞRENCİLERİMİZ MISIR VE FİLM EŞLİĞİNDE DOYASIYA EĞLENDİLER. ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA LİSELİ ÖĞRENCİLERİMİZİN DE DAHİL EDİLECEĞİ BU ETKİNLİK, FARKLI FİLM GÖSTERİMLERİYLE DEVAM ETTİRİLECEKTİR.

Kas

Okulumuzda karşılaştığımız sorunlara anında müdahale edilmesinin en güzel ve son örneği, Müdür Yardımcılarımızdan Beyhan DALGIÇ'ın sınıf perdelerini dikerken görüntülenmesiyle tescillendi.

Kas

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen "İstanbul'u Okuyorum" projesi kapsamında okulumuz 10-A sınıfı öğrencileri, Edebiyat öğretmenlerimizden Nuran PALA YILMAZ'ın öncülüğünde bir etkinlik gerçekleştirdiler. "Hayatımız Hikâye" adı verilen etkinlikte "Meddah gösterisi", "Yazar Tanıtımları" ve "Hikaye Konulu Sergi Çalışması" yer alırken okulumuz öğretmen ve öğrencileri çalışmaya büyük ilgi gösterdiler.

Kas

12 Kasım Saat 18.57'de gerçekleştirilecek ÇÖK-KAPAN-HAYATA TUTUN tatbikatı öncesinde okulumuz öğrencilerine depremle ilgili bilgilendirme yapıldı. Daha sonra konuyla ilgili bir tatbikat gerçekleştirildi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü anma programı tüm yurtta olduğu gibi oklumuzda da gerçekleştirildi. Saat 09.05´te sirenlerin çalmasıyla başlayan program, iki dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla devam etti..

Atatürk´ün hayatını anlatan yazıların ve şiirlerin okunduğu programı; okul idarecilerimiz, öğremenlerimiz ve öğrencilerimiz birlikte izlediler.

Kas

Temel Eğitimde İlk Yardım Seminerleri kapsamında okulumuz konferans salonunda Elif RAZIKLI tarafından veli,öğretmen ve öğrencilerimize yönelik bir seminer gerçekleştirildi.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99. yıldönümünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı okulumuzda gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle kutladık. Okul idarecilerimiz,öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla okulumuzda yapılan kutlamalarda Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi rahmet, saygı ve şükranla andık.

Ekm

OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK (GENÇ İHH GÖNÜLLÜLERİNİN DESTEĞİYLE) TEKNOFEST YARIŞMALARI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ekm

10. sınıf öğrencilerimizin hazırlamış oldukları Türk Edebiyatının Dönemlerini gösteren afiş çalışmaları okulumuz giriş katında sergilenmiştir. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimizden Nuran PALA YILMAZ'ın öncülüğünde gerçekleştirilen çalışma, öğrenci ve öğretmenlerimizden büyük ilgi görmüştür. Çalışmada emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

MEVLİD KANDİLİ MÜNASEBETİYLE OKULUMUZ UYGULAMA CAMİSİNDE KURAN-I KERİM TİLAVETİ VE İLAHİLER EŞLİĞİNDE  PROGRAM GERÇEKLEŞTİRİLDİ.