İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Azem Yükseloğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

DEPREMZEDE AİLELERE DESTEK

Geçtiğimiz günlerde ülkemizi yasa boğan deprem felaketinin ardından yardım faaliyetlerimiz aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ilçemize gelen depremzede ailelere destek olmak amacıyla okulumuzda yoğun katılımlı bir kampanya yürütüldü. 5. sınıf öğrencilerimizden Yuşa DUMAN da kampanyaya destek amacıyla sadaka kumbarasında biriktirdiği bütün parasını bağışlayarak örnek bir davranış sergiledi. Kampanya sonunda bir açıklama yapan Okul Müdürümüz M. Halil ERTEKİN "Kampanyamıza destek veren bütün öğrencilerimize teşekkürü bir borç biliyor ve örnek davranışlarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Allah hepsinin hayrını kabul etsin ve miletimize bir daha böyle felaketler yaşatmasın" şeklinde konuştu.

03-03-202303-03-2023

Yayın: 03.03.2023 - Güncelleme: 14.03.2023 10:10 - Görüntülenme: 93